Intro

Ik ben Oscar, geluidstechnicus en app ontwikkelaar.

In mijn studie Art of Sound aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, koos ik de specialisatie sound reinforcement. Daarnaast volgde ik de minor production, en het bijvak klassiek piano. Die combinatie van muziek en techniek is precies wat bij me past, en waar ik gelukkig van word. Mijn doel is om zo goed met musici samen te werken dat de luisteraars minstens net zo gelukkig worden van de muziekervaring. Daarbij kan iedereen rekenen op mijn pragmatisch-perfectionistische inzet.

Het lijstje op de pagina producties geeft je een indruk van de producties waarbij ik betrokken ben geweest.

Opmaat

Mijn interesse voor geluidstechniek begon in de brugklas van de middelbare school. Bij projectjes zoals het schooltoneel kroop ik achter de schuifjes, en thuis experimenteerde ik met microfoons en mengpaneeltjes. Als vrijwilliger bij de Delftse Stichting M&R kreeg ik meer praktijkervaring met zaalversterking bij verschillende amateur musicalverenigingen.

Intussen was ik ook steeds actiever geworden als muzikant. Vanaf mijn zesde kreeg ik pianoles, en op de middelbare school speelde ik al snel bij het schoolkoor en -orkest, en kwam erachter dat begeleiden mij goed ligt. Omdat zelf musiceren ook een belangrijk onderdeel van mijn opleiding is, zijn mijn grootste hobby’s nu samen mijn vak.

Doorwerking

Naast mijn werk als geluidstechnicus ben ik ook actief als app ontwikkelaar. Zie de pagina apps voor meer informatie.

contact@oscarbouwmans.nl